fbpx

Újdonság a Bubbles-ben! Ózonos tisztítás!

Hogyan védekezz hatékonyan az atkák ellen?

Szinte bármilyen tárgyat fertőtleníthetsz az ózonos szekrényeinkben, hiszen nem éri őket nedvesség vagy extrém hőhatás. Kifejezetten a gyermekmatracok, ágyneműgarnitúrák, és huzatok, ágytakarók esetében fontos, hiszen az ózon megszabadítja a textileket az atkáktól is, melyek ürüléke okozza a porallergiát!

Bár a legtöbb gyártó manapság már atkataszító anyagokkal kezeli a matracokat, azonban hónapok elteltével ezek az anyagok sokat veszítenek erejükből. Ezen felül a matracokon kívül a vele egy légtérben fellelhető textileket egy időpontban célszerű zárt rendszerű ózonos kezelésnek is alávetni, hogy biztosan ne telepeshessenek meg az ágyban az élősködők.

Az ózonos szekrényben egy ciklus 25 percet vesz igénybe és gyermekmatrac is elhelyezhető benne, komplett ágyneműhuzatokkal és ágyneműkkel együtt. Az elhelyezhető matrac méretei: 80×120 cm

Az ózonos fertőtlenítés hatásmechanizmusa: az ózonmolekula érintkezik atkával, baktériummal, vírussal, gombával, penésszel vagy a textilekre tapadt pollennel és teljes mértékben megsemmisíti azt. Gáz halmazállapotú, így a tárgyak minden apró szegletében kifejti hatását. Míg más fertőtlenítő vegyszerek ellen immunitást alakíthatnak ki az élősködők, az ózonos molekulák ellen többszöri használat esetén sem tudnak védekezni.

A kellemetlen szagokat is baktériumok okozzák, ezért a következő használati tárgyak esetében is hatékonyan alkalmazható:

– sportfelszerelések pl: jégkorong felszerelés, bukósisakok, síbakancs, futócipő, lovas felszerelések stb
– munkaruházat, védőruházat pl: munkabakancs, csizma, hűtőházi felszerelés,  munkavédelmi sisak stb
– plüssjátékok
– bőröndök, táskák
– cipők
– gyermekülés, hordozó
– motoros ruházat: pl.: sisak, csizma, bőr ruházat stb
– zárt, poros, nyirkos helyen tárolt tárgyak

 

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!