ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

Professzionális fertőtlenítés ózon molekulák segítségével!

A Bubbles Önkiszolgáló Mosodák népszerű szolgáltatása, az Ózonos fertőtlenítés már 10 mosodában elérhető.  A fertőtlenítő gép nem csupán a textileket, de a használati tárgyakat is mentesíti az élősködőktől és kellemetlen szagoktól csupán 24 perc alatt!

A vírusok, baktériumok és gombák 99%-át elpusztítja.

Szinte bármilyen tárgyat fertőtleníthetsz az ózonos szekrényeinkben, hiszen nem éri őket nedvesség vagy extrém hőhatás. Kifejezetten a gyermekmatracok, ágyneműgarnitúrák, és huzatok, ágytakarók esetében fontos, hiszen az ózon megszabadítja a textileket az atkáktól is, melyek ürüléke okozza a porallergiát!

Miben mutatkozik meg az ózonos fertőtlenítés hatékonysága?

Amikor az ózonmolekula érintkezik egy baktériummal, vírussal, gombával, penésszel, vagy akár a textilekre tapadt pollennel vagy atkával, teljes mértékben megsemmisíti azt. Mivel gáz halmazállapotú, így a tárgyak minden apró szegletébe beférkőzik, makulátlanul fertőtlenítve minden felületet. Mindemellett, míg más fertőtlenítő vegyszerek ellen immunitást alakíthatnak ki az élősködők, az ózonos molekulák ellen többszöri használat esetén sem tudnak védekezni, így ez mindig hatékony megoldás.

Szagtalanításhoz is hatékony a gép?

Igen, az ózonos fertőtlenítés remekül alkalmazható a kellemetlen szagok megszűntetéséhez például gombák, penész által okozott szagok, vagy akár a cigarettafüst ellen.

Milyen tárgyakat helyezhetsz a gépbe?

Szinte bármilyen tárgyat fertőtleníthetsz a gépekben, hiszen nem éri őket nedvesség vagy extrém hőhatás. Vannak azonban olyan eszközök, amelyek esetében kiemelten fontos lehet, hogy professzionális fertőtlenítésen essenek át:

– sportfelszerelések, kesztyűk, sportcipők, korcsolyák
– munkaruházat, védőruházat
– plüssjátékok
– bőröndök, táskák
– cipők
– gyermekülés
– motoros ruházat: pl.: sisak, csizma, stb
– zárt, poros, nyirkos helyen tárolt tárgyak

Ózonos szekrény árak

1350 Ft-tól*
*Regisztrált felhasználói ár. Az árak helyszínenként eltérhetnek, a pontos árakat az üzletek oldalán lehet megtekinteni.
ozon