Impresszum

A Bubbles, a Bubbles Point, a Bubbles Laundry, Bubbles Card és a www.bubbles.hu domain a Bubbles International Zrt tulajdona.

Bubbles International Zrt (Székhelye: 9027 Győr, Kandó Kálmán u 11-13., levelezési címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház), Zöld lépcsőház, II. emelet)
Ensite Management Kft (Székhelye: 1221 Budapest, Pedellus utca 56.)

A Bubbles önkiszolgáló mosoda részben EU finaszírozás segítségével valósult meg, a MAG Zrt és az Új Széchenyi Terv program segítségével. Pályázati azonosítónk: KMOP-1.2.1-10/A-2010-0256.

Bubbles Jogi nyilatkozata

A Bubbles általános pénzügyi felelőssége az igénybevett szolgáltatásra nem nagyobb, mint amennyit az Ügyfél a szolgáltatás használatáért a Bubbles-nek fizetett, függetlenül az okozott kár mértékétől.

A Bubbles weboldalán szereplő képanyagok és minden adat szerzői jogvédelem alatt áll. Ezen adatok tárolása nyomtatása, terjesztése és átruházása kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulással, vagy felhasználói szerződéssel történhet.

A webhely tartalmazhat műszaki pontatlanságokat és gépelési hibákat. Az oldalon az információkat időről időre frissítik, de néha előfordulhat, hogy mégis elavul. Nem vállalunk felelősséget az oldalon található információk naprakész voltáért.

A Bubbles Általános szerződési feltételei, jogi nyilatkozata és adatkezelési szabályzata dinamikus, amely azt jelenti, hogy folyamatosan változik. A honlap folyamatos használata bizonyíték arra vonatkozóan, hogy Ön elfogadja ezen nyilatkozat feltételeit vagy módosításait.