Miért válassz minket?

Mit mondanak rólunk?

Bubbles a zsebben!

Töltsd le applikációnkat és tájékozódj üzleteink akcióiról, aktuális foglaltságáról és számos további információról!

Útmutatók

MOSÁS

11 kg-os dupla és 16 kg-os mosógépek állnak a rendelkezésedre.

Ez azt jelenti, hogy a megszokott otthoni ruhamennyiség körülbelül dupláját vagy akár tripláját tudod egyszerre kimosni. Az CHRISTEYNS mosó- és öblítőszerekről is mi gondoskodunk, amelyeket a rendszer automatikusan adagol a ruha mennyiségének és a program típusának megfelelően.

Gépeink minden mosási programhoz a textil-kímélő fertőtlenítőt és semlegesítőt is adagolnak. A professzionális technológiának köszönhetően, a mosási idő rövidebb, mint az otthon megszokott programok, akár 30 perc alatt elkészül a mosás.

Amit moshatsz: hétköznapi (színes és fehér) ruhákat, ágyneműket, törölközőket, függönyöket, huzatokat, takarókat, plédeket, párnákat.

A mosógépek nem rendelkeznek külön szárítási funkcióval – amennyiben szárítanál, a kimosott, tiszta ruhákat át kell pakolni a szárítógépbe.

Választható programok
Fehér
60 °C
Színes
40 °C
Fehér
40 °C
Kényes
30 °C
Ágynemű
35 °C
Szennyezett
60 °C
Fertőtlenítő
60 °C

SZÁRÍTÁS

Szárítási programjaink 37 perc hosszúak. A szárítandó textiltől függően, többféle hőfokozat közül választhatsz. 

16 kg-os dupla és 25 kg-os tripla kapacitású szárítógépek gondoskodnak a tökéletes végeredményről. A szárítógépek 16 kg vagy 25 kg vizes textíliát tudnak egyszerre megszárítani. 

Ne feledd, hogy a vizes holminak nagyobb a súlya, mint a száraz ruháknak, többek között ezért is nagyobb befogadóképességűek a szárítógépeink a mosógépeinknél. Fontos, hogy – többek között – a töltöttségtől és a ruha anyagától is függ a szárítás hatékonysága, azt viszont garantáljuk, hogy 37 percig fogják a szárítani a ruháidat a gépeink.

A végeredmény pedig kevesebb vasalás és puha tapintás.

Választható programok
Extra kényes
65 °C
Közepesen kényes
70 °C
Kényes
75 °C
Normál
80 °C
Közepes és magas
85 °C
Magas
90 °C

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

Professzionális fertőtlenítés ózon molekulák segítségével

A Bubbles Önkiszolgáló Mosodák legújabb szolgáltatása, az Ózonos fertőtlenítés már 10 mosodában elérhető.  A fertőtlenítő gép nem csupán a textileket, de a használati tárgyakat is mentesíti az élősködőktől és kellemetlen szagoktól csupán 24 perc alatt!

Miben mutatkozik meg az ózonos fertőtlenítés hatékonysága?

Amikor az ózonmolekula érintkezik egy baktériummal, vírussal, gombával, penésszel, vagy akár a textilekre tapadt pollennel vagy atkával, teljes mértékben megsemmisíti azt. Mivel gáz halmazállapotú, így a tárgyak minden apró szegletébe beférkőzik, makulátlanul fertőtlenítve minden felületet. Mindemellett, míg más fertőtlenítő vegyszerek ellen immunitást alakíthatnak ki az élősködők, az ózonos molekulák ellen többszöri használat esetén sem tudnak védekezni, így ez mindig hatékony megoldás.

Szagtalanításhoz is hatékony a gép?

Igen, az ózonos fertőtlenítés remekül alkalmazható a kellemetlen szagok megszűntetéséhez például gombák, penész által okozott szagok, vagy akár a cigarettafüst ellen.

Milyen tárgyakat helyezhetsz a gépbe?

Szinte bármilyen tárgyat fertőtleníthetsz a gépekben, hiszen nem éri őket nedvesség vagy extrém hőhatás. Vannak azonban olyan eszközök, amelyek esetében kiemelten fontos lehet, hogy professzionális fertőtlenítésen essenek át:

– sportfelszerelések
– munkaruházat, védőruházat
– plüssjátékok
– bőröndök, táskák
– cipők
– gyermekülés
– motoros ruházat: pl.: sisak, csizma, stb
– zárt, poros, nyirkos helyen tárolt tárgyak

FIZETŐ AUTOMATA

A mosás és szárítás fizetése az üzletekben a központi fizetőautomatán keresztül történik (BLPS).

Az automata, fizetéshez csak forintot fogad el. Fém- illetve papírpénzt (500, 1.000 Ft-os címleteket) egyaránt elfogad, szükség esetén visszaad. 
Jelenleg a Bubbles hálózat szinte minden üzletében tudsz már bankkártyával is fizetni!

Törzsvásárlóként előre is feltöltheted egyenleged a My.bubbles felületén vagy a fizetőautomatán keresztül. Az automatán keresztül egyenlegfeltöltés történhet bankkártyával, vagy készpénzzel melyhez az 500 és 1.000 Ft-os címleteken felül akár 2.000, 5.000 és 10.000 Ft-os címletet is használhatsz.

A gép minden tranzakcióról nyugtát ad.

Ha számlára van szükséged:
– törzsvásárlóként számláidat egyszerűen letöltheted a My.bubbles felületén keresztül.
– Ha még nem vagy törzsvásárlónk, a nyugtákat kérjük küldd el a cégadatokkal együtt a szamla@bubbles.hu címre. A számlát e-számla formátumban küldjük az email címedre.

Figyelem! 8 napnál régebbi tételekről nem áll módunkban számlát kiállítani.

ÖBLÍTŐ KISOKOS

Ismerd meg az új öblítő kisokost!

– az öblítő elsődleges funkciója a mosás során a textilbe kerülő vegyszerek kémiai semlegesítése, textilek puhaságának növelése, lágy illat biztosítása,

– magasabb hőfokú mosás esetén az illat intenzitás is sérühet, ráadásul az illat és a szárítás sem barátok – ha a puhaság mellett számodra különösen fontos az illat intenzitása is, kérjük, használj alacsonyabb hőfokot a gépeken,

– ne aggódj, ha a szárítás hatására az illat intenzitása csökken, a textilek későbbi, normál hőfokon történő használata során az illat továbbra is Veled marad,

– az új, mikrokapszulás technológiájú öblítő azt a célt szolgálja, hogy a textil hordása / használata közben létrejött anyagsúrlódás közben felszabadulnak az illataromák és ez okozza a tartósabban érezhető illatot.

Bubbles_uj_illat