Közlemény: fertőtlenítő mosással a vírus ellen

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

A Bubbles Önkiszolgáló Mosoda lánc mind az 51 hazai mosodájában olyan kiskereskedelmi forgalomban nem kapható baktericid, mycobaktericid és virucid hatású fertőtlenítőszert használ a mosásokhoz, amely a koronavírusnál sokkal ellenállóbb burok nélküli vírusokat is elpusztítja. A Bubbles kifejezetten fertőtlenítő mosási programmal is felkészült a higiénikus textiltisztításra, amely 60 °C -on, a technológusok által beállított mennyiségű fertőtlenítőszer automatikus adagolásával biztosítja a baktériumok és vírusok elpusztítását.

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! A tatai üzletünkben gépbővítést tervezünk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. A gépbővítéshez kapcsolódó munkálatok idejére, február 9-én 10-16 között üzletünk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!