Próbáld ki a szárítást most féláron!
A következő mosásod után száríts 50% kedvezménnyel!*

Nincs is jobb érzés, mint amikor az ember előveszi a szekrényéből a tiszta ruhát, és még mindig finom, friss Bubbles illatuk van.
A mosás állandó program az életünkben, de mi van a szárítással?

Megoldjuk azt is!

Használd szárítógépeinket,
– és így nem kell hazacipelned a nehéz vizes ruhákat, takarókat
– nem kell ruhaszárítóról gondoskodni és napokig teregetni a lakásban
nem kell aggódnod a lakás magas pártartalma miatt sem!

Ráadásként egy mosásod után most 50% kedvezménnyel száríthatsz a Bubblesben!

 

Hogyan működik?

  1. Indíts egy mosási programot H-V reggel 7:00 és este 22:00 óra között, bármelyik budapesti Bubbles mosodában, bejelentkezett felhasználóként, más jellegű kupon felhasználása nélkül az applikáción, vagy a mosodában található terminálon keresztül!

  2. A rendszer automatikusan feldob egy kizárólag számodra generált KUPONKÓDOT, mely beváltható 1 db szárítási programra. Ezt a kódot jegyezd fel, de a biztonság kedvéért e-mailben is elküldjük neked a felhasználói fiókodban megadott e-mail címre.

  3. Ha kész a mosás, pakold át a tiszta ruhákat az egyik szárítógépbe, válaszd ki a megfelelő szárítási hőfokot és menj oda a terminálhoz újra, vagy válaszd az applikációban a szárítás funkciót.

  4. A kapott kuponkód beírása esetén a rendszer automatikusan 50%-os kedvezményt fog adni az adott szárítás árából, és már csak azt kell kifizetned.

 

…ÉS KÉSZ!

* Az ajánlat kizárólag arra az e-mail címmel rendelkező fiókra szól, ahová az erről szóló promóciós ajánlatot megkaptad! Más regisztrációval nem vehető igénybe. Érvényes minden budapesti Bubbles mosodában. Az ajánlat 2022. február 28-ig megkezdett mosás után érvényes még a mosás napján felhasznált szárírtásra.  A kedvezmény aktiválásának feltétele egy előtte történő mosási tranzakció elindítása. Más kedvezménnyel nem összevonható, így KUPONKÓDOS mosást követően ez a kedvezmény nem fog életbe lépni. A kedvezmény készpénzre nem váltható!

Tedd egyszerűbbé az életedet, moss és száríts is a Bubbles-ben, alig 1 óra alatt!

Biztosra mennél és elkerülnéd a sorban állást, töltsd le applikációnkat amelyben figyelemmel követheted a mosodák aktuális foglaltságát!

Intézd Bubbles szolgáltatásaidat gyorsan egy fiókban. A belépés után lekérheted egyenlegedet, megkeresheted a hozzád legközelebbi mosodát vagy foglalj előre gépet kedvenc üzletedbe.