TESZTELD VELÜNK A BUBBLES ÚJ ILLATÁT

Ingyenes tesztelési lehetőségre hívunk 2022.05.04-én (szerdán) az Etele úti mosodánkba

2022. május 4-én 10:00 – 17:00 óra között várjuk azon régi, kedves ügyfeleink jelentkezését, akik szeretnék elsőként kipróbálni a Bubbles új öblítő illatát és szívesen megosztanák velünk tapasztalatiakat a szolgáltatásunkkal és az új illattal kapcsolatban. 

Ennek érdekében szervezzük ezt a napot a Budapest 1119 ETELE ÚT 63. alatt található üzletünkbe, ahol várunk minden kedves érdeklődőt.

A teszteléshez INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK 

a nap folyamán, korlátozott számban melyhez előzetes regisztráció szükséges!*

Mit kell ehhez tenned?

Nincs más dolgod, mint az alábbi szabad időpontok közül kiválasztani és lefoglalni azt az idősávot amikor el szeretnél hozzánk jönni. Az ingyenes tesztmosás feltétele az előzetes időpont foglalás a rendezvényre ezen a felületen, hogy a géped biztosítva legyen!

 

FONTOS!

A tesztelés során korlátozott mosodai kapacitás áll rendelkezésre, így mindenki számára 1 ingyenes mosás és 1 ingyenes szárítási lehetőséget biztosítunk a helyszínen. A gépek kapacitása változó ezért arra kérünk, hogy maximum 11 kg-nyi száraz ruhát/textilt hozz magaddal a tesztelésre, ez bármelyik gépbe kényelmesen belefér. 

A részvétel feltétele, hogy a tapasztalatokról mind a helyszínen, majd pár nappal később egy rövid online kérdőívben visszajelzést adj számunkra. Kérjük, az időpont kapcsán érkezz pontosan, hogy az esetleges csúszások minél inkább elkerülhetők legyenek. 

A tesztnapon több mosás vagy szárítás indítására a szabad gépkapacitás függvényében természetesen van lehetőség az aktuális árazás alapján.

 

* Az ingyenes mosást a helyszínen tartózkodó kollégák segítségével tudod majd igénybe venni.