fbpx

HOZOD. MOSOD. VISZED. – Köszi Blikk!

Villámgyors ruhatisztítás

A Bubbles Magyarországon 30 non-stop nyitvatartó mosodát üzemeltet
A Bubbles Önkiszolgáló Mosodalánc a gyors és hatékony megoldásokra épít. A Bubbles-ben 3 könnyű lépésből áll a mosás: Hozod. Mosod. Viszed.

Mostantól a mosás egyszerre menő és praktikus!

Folyamatos pörgésből áll a napod? Szeretnél könnyedén túl lenni az olyan unalmas házimunkán, mint a heti mosás?

A Bubbles Önkiszolgáló Mosodalánc újradefiniálja a mosás fogalmát, és nyugati minta alapján ajánl fel innovatív, időhatékony megoldást a szennyes kezelésére! Magyarország-szerte 30 üzletben, Non-stop nyitvatartással várja azokat, akik a mosást és a szárítást kihúznák a monoton rutinfeladatok listájáról.

A Bubbles-ben élmény mindaz, ami eddig a kötelező heti teendők közé tartozott. Csupán 30 perc alatt akár 3 adagnyi mosást, vagyis 21 kg ruhaneműt kimoshatsz egy csapásra! Keresd a Hozzád legközelebb eső mosodát! Bubbles üzletekkel a fővárosban már 24 helyszínen találkozhatsz. Vidéken pedig az érdi, győri, soproni, kecskeméti és székesfehérvári Bubbles mosodákban próbálhatod ki a közösségi mosást!

A Bubbles a gyors és hatékony megoldásokra épít

Lendületben szeretnéd tartani a napi programod?

A Bubbles a gyorsaság köré épít és figyel arra, hogy egyetlen perced se vesszen kárba! A textilek kiváló tisztasága többek között az automatikus mosószer adagolórendszernek is köszönhető, amely 6 különböző komponenst biztosít: mosószert, öblítőszert, zsíroldót, véroldót, semlegesítőt illetve fertőtlenítőt. Moss gyorsabban, mint otthon és koncentrálj a napod igazán fontos pillanataira!

Tudd le a heti mosást a Bubbles üzletek egyik nagy kapacitású mosógépével. Válassz mosási programot, majd használd ki a rendelkezésedre álló 30 percet kedved szerint.

A Bubbles mosoda nemcsak a ruhák és egyéb textilek tisztítására fókuszál, hanem speciális szárítógépek segítségével megspórolja számodra a teregetés idejét, ráadásul 30 perc alatt sokkal puhább és illatosabb ruhákat vihetsz haza. Miközben megy a mosás és a szárítás, használhatod az ingyenes wifi-t, megtekintheted a Bubbles Mosodákban forgatott Bubbles Stories kisfilmeket vagy egyszerűen hátra dőlve élvezheted barátaid társaságát!

Szeretsz előre tervezni?

A My.Bubbles-szel ezt pillanatok alatt megteheted! Regisztrálj a My.bubbles.huoldalon, ahol előre feltöltheted az egyenleged, megnézheted melyik Bubbles található Hozzád legközelebb illetve azt is kikeresheted, hogy melyik mosodában van szabad gép.

Légy a Bubbles közösség tagja és értesülj elsőkézből a legújabb kedvezményekről!

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!