fbpx

„Hozod. Mosod. Viszed.” – ilyen az élet a Bubbles-nél

Miért jobb mosodába menni ahelyett, hogy otthon benyomnánk a mosógépet? A Bubbles válaszolt már jópofa kisfilmekkel is erre a kérdésre, nem mellőzve a nagy találkozások drámáját, most viszont mi is összeszedtük, hogy mi minden szól amellett, hogy felpakoljuk a szennyest, és meginduljunk vele egy közösségi mosoda felé. A pro oldalon bizony ott a tény, hogy újszerű élmény és valódi közösségi program, de nem utolsó szempont az sem, hogy összesen 1 óra alatt tiszta és száraz ruhákat kapunk, akár az éjszaka közepén is. Ugyanis a mosodák non-stop nyitva tartással üzemelnek.

A Bubbles név aligha cseng idegenül azoknak, akik fesztiválokon edződtek vagy rendszeresen követik a város határát átlépő divathullámokat. Merthogy a Bubbles Non-stop Önkiszolgáló mosodákban működő közösségi mosás egy felkapott és nem mellesleg időhatékony és praktikus tevékenységnek számít, ahol a ruháink tisztítása közben könnyen elfoglalhatjuk magunkat: biztosítva van a kényelmes kanapé egy jó beszélgetéshez, a gyors internet, de még a kávé is.
Fotó: Bubbles Önkiszolgáló Mosodák

A mosás alapvetően nem is sok idő – és ez egy újabb vastagon szedett tétel a pro listán –, a nagy teherbírású mosó-és szárítógépek menetideje: 30 perc mosás, 30 perc szárítás. Ez roppant jól jöhet akkor, ha „asap” jelleggel van szükségünk tiszta holmira. Ilyenkor az is jól jön, hogy a mosodák éjjel-nappal nyitva tartanak, így tényleg bármikor beugorhatunk, és bónuszként nem haragítjuk magunkra saját szomszédainkat sem.

Fotó: Bubbles Önkiszolgáló Mosodák

Hogy folytassuk a számok listázását: városszerte 24 frekventált helyszínen találunk Bubbles-üzletet, ahova 11 és 16 kilónyi szennyessel is besétálhatunk – ennyi ruhát pakolhatunk a mosógépekbe. A folyamat pedig tényleg nagyon egyszerű: „Hozod. Mosod. Viszed.” – ahogy a szlogen is mondja.

Fotó: Bubbles Önkiszolgáló Mosodák

Újszerű, könnyen használható, gyors és közösségi, és jó hír, hogy mellé megfizethető is. Egyébként ha valaki rendszeres Bubbles-látogató, érdemes regisztrálnia, mert a tagok folyamatos kedvezményekben részesülnek, és lehetőségük van például a gépfoglaltság ellenőrzésére is. Erről bővebb infót itt találtok.

Fotó: Bubbles Önkiszolgáló Mosodák

Ne lepődjetek meg, ha hamarosan a város több pontján, köztük az 1-es, 49-es és 17-es villamosokon is különféle Bubbles-plakátokba botlotok. Ezeket érdemes lesz szemmel tartani, sőt majd fotózni is, mert a megosztott képekért nyereményeket is sorsolnak. A részletekkel kapcsolatban kövessétek a Facebook-oldalt!

Forrás: http://welovebudapest.com/uzletek.szolgaltatasok/hozod.mosod.viszed.ilyen.az.elet.a.bubbles.nel

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!