fbpx

Csehország irányába indította el nemzetközi terjeszkedését a Bubbles

 

Csehország irányába indította el nemzetközi terjeszkedését a Bubbles

A Bubbles átlépte a határokat

Augusztustól Csehországban is elérhető  a hazánkban már jól ismert prémium mosoda szolgáltatás, ugyanis a Bubbles átlépte a határokat, és több üzlettel is megjelenik Prágában. Ez a magyar önkiszolgáló mosodahálózat terjeszkedésének első nemzetközi állomása. Ám itt még nincs megállás…

A magyar startup augusztustól két üzlettel elérhető Prágában, de év végéig több új Bubbles mosoda megnyitása is várható a cseh fővárosban. Az itthon piacvezető önkiszolgáló mosodahálózat a folyamatosan nyíló új üzleteknek köszönhetően, mára már országos lefedettséggel rendelkezik, a Prágában nyitott mosodák pedig a nemzetközi terjeszkedés első lépését jelentik.

Fejlődni és haladni – így szól a Bubbles mottója, amelyhez tartja is magát a cég, amely az önkiszolgáló mosodák Ferrarijaként hasít az élvonalban. Rohamos bővülésével, innovatív informatikai megoldásaival, proaktív szemléletével újszerű szolgáltatást nyújt, amely a The Smart Laundry szlogent követő nemzetközi terjeszkedés első lépésénél is megmutatkozik. A cseh közönség számára ugyanis igen csak 21. századi megoldással állt elő. Az augusztustól Prágában elérhető szolgáltatás teljesen készpénzmentes,  egy applikáción keresztül történik a mosás és szárítás igénybe vétele, a gépek indítása és a fizetés is. Egy nagyobb léptékű nemzetközi terjeszkedést és víziót előkészítve,  az applikáció alapkoncepciója az, hogy a felhasználó bárhol is látogat el a világban egy Bubbles mosodába, az applikáció segítségével mindenhol elérhető lesz számára Bubbles fiókja és egyenlege, és élvezheti a Bubbles által nyújtott előnyöket..

Természetesen a prágai hálózatra is jellemző lesz a non-stop nyitva tartás, a kényelmes, újszerű környezet, a gépek professzionális technológiája és a kedvenc, egyedi Bubbles illat.

Még több információ: www.bubbles24.cz

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!