Mozgó mosoda Budapest utcáin

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Ismét egy nagy dobással próbáltunk meg előállni. Manapság igazi újdonsággal előrukkolni a kreatív reklámfelületek terén nem egyszerű, de most is bevetettük magunkat. Hogyan?

A közkedvelt budapesti City Sightseeing Hop On Hop Off turistabuszt alakítottuk át mosodává, természetesen csak átvitt értelemben. A felmatricázott busz különlegessége, hogy kerekek helyett tulajdonképpen mosógépen áll a jármű. A kerekek felnijét egy speciális műanyag vizes tartállyal helyettesítettük, melyek a mosógép dobjának felelnek meg. Ezekben víz és ruha forog a jármű haladása közben, így valóban olyan hatást kelt, mint egy elöltöltős mosógép működés közben.

 

A képen Ceglédi Csongor, a Bubbles International Zrt. vezérigazgatója

A meghökkentő látványt nyújtó Bubbles busszal 1 hónapon keresztül bárki találkozhat Budapest utcáin, sőt fel is szállhat rá egy városnéző körre.

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! A tatai üzletünkben gépbővítést tervezünk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. A gépbővítéshez kapcsolódó munkálatok idejére, február 9-én 10-16 között üzletünk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!