fbpx

Fehérneműben domborít Pamela a Bubbles legújabb reklámfilmjében

Hódi Pamela elképesztően jó formában van és csodálatosan fest fehérneműben a mosógépek között is. A gyönyörű modell a Bubbles legújabb reklámfilmjében dobja le a textilt.

A modell egy partira igyekezve egy fránya ketchupfolt miatt kénytelen egy mosás erejéig megválni elegáns ruhájától az egyik útba eső Bubbles üzletben. A késő esti órákban zajló jelenetben csupán pár vendég várja tisztuló szennyesét, de természetesen a szemrevaló jelenségre mindenki azonnal felfigyel.

Pamela a szolgáltatás gyorsaságát kihasználva fehérneműre vetkőzik és bedobja a parti dresszt az egyik szabad mosógépbe, majd ír egy rövid üzit a rá váróknak, melyben közli, hogy késik egy órát. A Bubbles üzleteiben ugyanis ilyen gyorsan lezavarható egy mosás-szárítás éjjel nappal.

A gyönyörű modell a döbbent tekintetek kereszttüzében, szexi fehérneműben várja a program végét, majd magabiztosan visszaveszi csodás szettjét, megigazítja frizuráját és mintha mi sem történt volna, indul is a partira.

A Bubbles a legváratlanabb helyzetekben is professzionális, bárki számára elérhető, gyors szolgáltatást nyújt éjjel – nappal.
Pamela a Bubblest választja! Kell ennél jobb reklám?

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!