Karácsonyi nagytakarítás

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Közelednek az Ünnepek? Az adventi készülődéssel együtt beindul a karácsony előtti nagytakarítás is, melyhez hozzátartozik a függönyök, terítők, plédek, ágyneműk tisztává varázsolása is. Napokig eltarthat ekkora ruhamennyiség mosása, és akkor a szárításról még nem is beszéltünk.

A BUBBLES szuper megoldást kínál! A karácsonyi előkészületek szuper szervezetten és könnyedén is mehetnek, ha a hagyományos otthoni mosási katasztrófa helyett inkább beugrotok a legközelebbi Bubbles-be. Ez a művelet szó szerint csak 1 “ugrás”, hiszen mindössze 1 óra alatt az otthoni mennyiség dupláját vagy akár tripláját moshatjátok. Sőt, ruhákat már szárazon, illatosan, ünnepre készen vihetitek haza.

Keresd a legközelebbi mosodát: https://bubbles.hu/uzletek/

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! A tatai üzletünkben gépbővítést tervezünk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. A gépbővítéshez kapcsolódó munkálatok idejére, február 9-én 10-16 között üzletünk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!