fbpx

Patyolatok árai VS. Bubbles a jövő mosodája

Miért érdemes a Bubbles-ben mosnod? Mert a tisztítóban/patyolatban nyújtott minőségért nem kell tízezreket otthagynod. Nem kell heteket várnod és időpontot egyeztetned. Arról nem is beszélve, hogy a magyar tisztítók árai mellett szinte csak filléreket kell fizetned.

Tíz évvel ezelőtt még lehetetlenségnek számított a nagyobb textilek takarítása a magyar patyolatok segítsége nélkül. Napjainkban ez változott. Sőt! Most már nagyon kevés esetben érdemes igénybe venned a hasonló szolgáltatásokat.  Hiszen, lehet minden patyolat tiszta otthonodban anélkül, hogy vagyonokat fizetnél.

 

A magyar tisztítók árai mellett eltörpülnek a Bubbles árai

Gyorsan egyszerűen moshatod akár a függönyeidet, takaróidat, huzatokat, vagy akár az ágyneműdet. Nem kell utaznod, időpontot egyeztetned alkalmazkodva a tisztító kapacitásához. Vedd kezedbe az irányítást, legyen a mosás egy laza délutáni program, mintsem fölösleges stressz és kötelezettség.

Kevesen tudják a tényleges különbséget a magyar patyolatok árai és a Bubbles árai között. Hát lerántjuk a leplet, mennyit is spórolhatsz, ha minket választasz. De beszéljenek a számok helyettünk:

 

Magyar tisztító árak*Bubbles árak
10 kg Függöny16.000 Ft2700 Ft
2 db Nagy takaró6000 Ft2700 Ft
Kanapéhuzat9000 Ft2700 Ft
3 Kabát9000 Ft2700 Ft

 

Ezek után nem kérdés, hogy mi az ésszerű választás. A magyar tisztítók árai a túlterheltség és az ott dolgozók munkabére miatt ilyen horribilis nem a tényleges szolgáltatásért. Arról ne is beszéljünk, hogy ezek a cégek nem nyújtanak kellő tájékoztatás a fogyasztóknak, hogy sokszor olcsóbb, praktikusabb megoldások is szóba jöhetnek.

Mi nem köntörfalazunk – Moss + száríts 2700 Ft-tól

Mindössze egy órát vesz igénybe a rohanó mindennapokból. Foglalj kényelmesen helyet és élvezd, hogy nem kell megfelelned senkinek. Egy óra nézelődés, egy finom kávé, vagy egy könnyű ebéd ezek mind beleférnek.
Mivel a Bubblesben az árak kg-ra vonatkoznak, nem darabszámra, mint a magyar patyolatok esetében, mindeközben még spórolhatsz is.

Az ország több mint 45 helyszínén veheted igénybe Magyarország kedvenc önkiszolgáló mosodájának szolgáltatásait, így azon sem kell aggódnod, hova és mikor kell menned.
Vess egy pillantást mosodáinkra.

 

(*A táblázatban szereplő árak tisztítónként változhatnak)

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!