fbpx

Mosodából multi, avagy hova viszi a szennyest a cserebogár?

Annyian mostak, olvasgattak és távoztak boldogan, hogy a baba-kék mosoda, már nem csak egy hely, hanem egy jelenség. Hivatalosan is kijelenthetjük, hogy anno közel 10 évvel ezelőtt, ez egy nagyon jó ötlet volt. Sőt mi több, a magyaroknak is ugyan úgy van szüksége mosodára, mint az amerikai szitkomok hőseinek. A Bubbles, mostanra Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozásává nőtte ki magát.

7 év alatt TÖBB mint 50 mosoda Magyarországon

1 év alatt 3 mosoda Prágában

Amikor először szembe találkozol a Bubbles-el, egy pillanatra se hiszed, hogy a végén azt fogod várni, hogy a városkádban is megnyíljon a következő mosoda. Elsőre nem nagy cucc. Odamész, mosol egyet, olvasgatsz, vagy persze jó kedélyű kényszeresként, az első alkalommal kicsit szorongsz. „Hogy is működik ez az egész?”. Aztán jön a váratlan felismerés, hogy ez igazából mennyire egyszerű és jó dolog. Se teregetés, se szárító, se bepállott ruhák, se kifolyt öblítő, se ki nem nyíló mosógépajtó. És végképp nincs az a frusztráció, hogy mikor fog elromlani az „Ezer Éves Sólyom” és kezdődik a tortúra a szerelővel, a felmosóval, vízkővel és az algában turkálással.

Hogy pukkanhat ki ilyen könnyen a magyar valóság buboréka?

Annyira simán megy, hogy utána az ember magának számolgatja, hogy ez az egész mennyire megéri, még úgy is, ha van otthon egy príma mosógépe. És összességében megéri. Megspórolod a mosószert, a mosógépszerelőt, sőt, ha úgy alakul a

mosógépet is. Azoknak is jól jön, akik sokan vannak, azoknak is, akiknek nincs idejük és azoknak is, akik a maximumra törekszenek. A legtöbben átkozottak az otthoni mosás világában. (2 év, 3 lakás, 5 elromlott mosógép és már úton hatodik.) De ez nem minden. Tényleg nem csak rengeteg macerától kímél meg ez a szolgáltatás, hanem megajándékoz a valódi tisztaság illatával. Egyszerűen jó érzés belebújni ezekbe a ruhákba.

Mikor mindemellett új kontextusba kerül a nagytakarítás; a függöny, a kanapéhuzat és a frissen mosott ágynemű előteremtése, akkor rájössz. Végre van időd olvasni, vagy nézni egy részt a kedvenc sorozatodból, amit a rohanó háztartásban meg sem mersz próbálni. Belesüppedsz a baba-kék szoba kényelmes kanapéjába és megkoronázza a pillanatot, hogy időt, pénzt és még helyet is spórolsz magadnak.

 

Buborék a kék óceánban

Magyarország kedvenc önkiszolgáló mosodája 2011 környékén robbant be a köztudatba. Kis hazánkban ekkoriban kezdődött a marketingpiacon a kék óceán kora. Ez röviden az a vállalkozói stratégia, amellyel nem a konkurencia cápáival harcolunk a

vörös óceán

ban, hol mindent belep egymás marcangolásának nyoma, hanem békés áramlatokat keresünk.

A Bubblesnek, olyan egyszerű és kézenfekvő szolgáltatást sikerült nyújtania, hogy pár év alatt teljesen bevette az önkiszolgáló mosodák felderítetlen vizeit. Most már több mint 50 helyszínen találhatóak meg az ország legnagyobb városaiban, sőt 2020-ra még további 22 mosoda fog nyílni országszerte a kisebb városokban is.

Most hogy az álom valóra vált, hogyan tovább?

A Bubbles nem keveset változott és fejlődött az elmúlt évek alatt. Végre elindul a vára várt applikáción keresztül történő gép indítás és fizetés. Ez nem csak a kedvenc mosodánknak ad okot örömre, hanem a felhasználóknak is, hiszen ez a gyakorlatban sokkal könnyebben kezelhető felületeket jelent és az app segítségével a világon bárhol fizethetünk egyenlegünkről.

Cégünk hosszú távú célja valóra váltani az amerikai álmot, ahol a mosodába járás a mindennapok része, mintsem valami úri huncutság.

Ha a Bubblesbe jársz, arra számíthatsz, hogy napról napra modernebb, sőt közelebb lesz a kedvenc mosodád. Ha még nem voltál, készülj, hogy miután kipróbálod, rájössz, hogy a dolgok túlbonyolítása nélkül is lehet olyan szolgáltatást nyújtani, ami eddig még nem volt és mégis szükség van rá ebben a rohanó világban.

Ha a te városodban még nincs Bubbles jelentkezz Franchise partnernek:

https://bubbles.hu/franchise/

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!