fbpx

Másfélmillió forintot és Bubbles kupont is nyerhettek a Rádió 1-en!

Nem, nem….nem őrültünk meg a Bubblesnél!
A Rádió 1-en en Balázsék & #BUBBLES, most igazán nagy durranásra készül!
Március 13-án, pénteken reggel 9-kor felfújunk 🎈1600 db környezetbarát lufit🎈, megtöltjük őket másfél 💰millió forintnyi nyeremény cédulával és fél millió forint értékű BUBBLES Önkiszolgáló Mosoda mosó és szárító kuponnal, aztán az egészet szélnek eresztjük 📍Budapesten és az ország 11 nagyvárosában (Székesfehérvár, Győr, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg, Veszprém).
Ha megtalálsz egy készpénznyereményre jogosító lufit küldd be a nyereménycédulán található kódot a lufi@radio1.hu címre, a mosó/szárító kupont pedig használd fel az ország bármelyik mosodájában!

Ne csüggedj ha nem találsz lufit, mert az üzletekben* az első 100 vevőnek garantált ajándékot + kaparóssorsjegyet adunk!
Ha pedig még nem jártál a mosodában, akkor most hostessek segítségével megtapasztalhatod az igazi amerikai feelinget és kezdetét veheti az igazi BUBBLES élmény!
*Promócióban résztvevő üzletek helyszínei: Budapest – Király utca, Flórián tér, Dunaújváros, Gödöllő, Komárom, Keszthely, Székesfehérvár (Tolnai utca), Győr, Kecskemét, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged(Olajbányász tér), Szombathely, Zalaegerszeg, Tatabánya, Balatonfüred, Veszprém, Mosonmagyaróvár.

 

További információkat játékunkról a Játékszabályzatban találsz.

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!