fbpx

Nem minden bonyolult, ami annak látszik!

Biztosan ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy egy ruháról ránézésre nem tudtátok eldönteni, hogy milyen hőfokon lehet mosni, mivel moshatjátok együtt, és hogy egyáltalán betehetitek-e a mosógépbe. Ilyenkor az ember megpróbálja megfejteni a ruha címkéjén szereplő hieroglifákat, aminek hosszúsága ráadásul felér egy Háború és béke regény oldalszámával, így az értelmezés gyakran kudarcba fullad.

Szeretnénk nektek időről időre egy kis segítséget nyújtani a mosáshoz, hogy a textilek és a gépek is hosszú életűek legyenek. Jöjjön tehát az első Bubbles lecke, az ikonok értelmezése, nézzük végig a legfontosabbakat egyenként:

Ez a két ikon adja meg a választ a legalapvetőbb kérdésre, moshatom-e a ruhámat mosógépben vagy sem? Az első jelzés esetében igen, a másodiknál csak kézzel mosható az anyag! Természetesen javasoljuk, hogy az utóbbiból vásároljunk kevesebbet, hiszen kinek van szüksége erre a macerára, amikor Bubbles gépek is elérhetők?

Az első jelzés egyértelműen a maximum hőfokra irányul, azonban van ennek egy kissé felismerhetetlenebb változata is. Az 1 db pötty a maximum 30 fokon történő mosást jelzi, 2 db esetén ez 40 fok, 3 pötty esetén 50 és így tovább.

Amennyiben az első jelecske található meg a textil címkéjén, a Bubbles gépei hős megmentőként érkeznek, hiszen nagyméretű szárítógépeink hipp-hopp elkészítik a ruhákat és már csak be kell hajtogatni a szekrénybe. Amennyiben a második jelölést találjuk a ruhaneműn, akkor is tudunk segíteni a mosásban, viszont a szárítást már rád bízzuk.

A szárításnál a hőfok is lényeges. A második ikonon minél magasabb hőfok engedélyezett, annál több pötty jelenik meg a karikában. Amennyiben a szárítás nem lehetséges hő segítségével, úgy a szárító állvány lesz a befutó, ami, mint tudjuk igen kényelmetlen, hiszen a Bubbles-ben egy óra alatt száraz, tiszta ruhához juthattok. Érdemes már vásárlás előtt megnézni a címkét…

Javasoljuk, hogy máris mentsd le a cikket, így mindig kéznél lesz a Bubbles-ben a mosás indításánál!

Ha pedig akadna még kérdés, fordulj bizalommal a Bubbles csapathoz!

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!