Nem minden bonyolult, ami annak látszik!

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Biztosan ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy egy ruháról ránézésre nem tudtátok eldönteni, hogy milyen hőfokon lehet mosni, mivel moshatjátok együtt, és hogy egyáltalán betehetitek-e a mosógépbe. Ilyenkor az ember megpróbálja megfejteni a ruha címkéjén szereplő hieroglifákat, aminek hosszúsága ráadásul felér egy Háború és béke regény oldalszámával, így az értelmezés gyakran kudarcba fullad.

Szeretnénk nektek időről időre egy kis segítséget nyújtani a mosáshoz, hogy a textilek és a gépek is hosszú életűek legyenek. Jöjjön tehát az első Bubbles lecke, az ikonok értelmezése, nézzük végig a legfontosabbakat egyenként:

Ez a két ikon adja meg a választ a legalapvetőbb kérdésre, moshatom-e a ruhámat mosógépben vagy sem? Az első jelzés esetében igen, a másodiknál csak kézzel mosható az anyag! Természetesen javasoljuk, hogy az utóbbiból vásároljunk kevesebbet, hiszen kinek van szüksége erre a macerára, amikor Bubbles gépek is elérhetők?

Az első jelzés egyértelműen a maximum hőfokra irányul, azonban van ennek egy kissé felismerhetetlenebb változata is. Az 1 db pötty a maximum 30 fokon történő mosást jelzi, 2 db esetén ez 40 fok, 3 pötty esetén 50 és így tovább.

Amennyiben az első jelecske található meg a textil címkéjén, a Bubbles gépei hős megmentőként érkeznek, hiszen nagyméretű szárítógépeink hipp-hopp elkészítik a ruhákat és már csak be kell hajtogatni a szekrénybe. Amennyiben a második jelölést találjuk a ruhaneműn, akkor is tudunk segíteni a mosásban, viszont a szárítást már rád bízzuk.

A szárításnál a hőfok is lényeges. A második ikonon minél magasabb hőfok engedélyezett, annál több pötty jelenik meg a karikában. Amennyiben a szárítás nem lehetséges hő segítségével, úgy a szárító állvány lesz a befutó, ami, mint tudjuk igen kényelmetlen, hiszen a Bubbles-ben egy óra alatt száraz, tiszta ruhához juthattok. Érdemes már vásárlás előtt megnézni a címkét…

Javasoljuk, hogy máris mentsd le a cikket, így mindig kéznél lesz a Bubbles-ben a mosás indításánál!

Ha pedig akadna még kérdés, fordulj bizalommal a Bubbles csapathoz!

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! A tatai üzletünkben gépbővítést tervezünk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. A gépbővítéshez kapcsolódó munkálatok idejére, február 9-én 10-16 között üzletünk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!