fbpx

Megnyílt a 60. Bubbles Mosoda!

Nagyon büszkék vagyunk arra, az új békéscsabai üzletünk nyitásával már 60 Bubbles mosoda van országszerte!

Mindez a Bubbles csapat és természetesen ti érdemetek, akik töretlen lelkesedéssel látogattok el a mosodákba és segítetek tisztán és meghibásodás nélkül megőrizni a gépek és a mosoda épségét. Azon vagyunk, hogy mindig keressük az újdonságokat, bővítsük a szolgáltatásokat, figyeljünk a felhasznált tisztítószerekre, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsuk nektek. Mi úgy gondoljuk, hogy a mosodába járás nem csupán egy kötelező program, inkább egy ”kellemest a hasznossal” tevékenység, hiszen az ember egy órát felszabadít idejéből, miközben a ruhái, az ágyneműi, a nagyobb textíliái frissek és szárazak lesznek.

Magyarországon töretlen népszerűségnek örvendenek a mosodáink, ami nagy öröm számunkra, hiszen mi is így tudunk bővülni és épülni a vendégeinkért, értetek. Ezúton is szeretnénk nektek megköszönni a kommenteket, az építő kritikát amiből tanulunk és fejlődünk, az üzeneteket és jókívánságokat, mindent figyelünk és igyekszünk beépíteni a Bubbles mindennapi működésébe és jövőbeni terveinkbe.

Köszönjük a támogatást, a lelkes mosodába járó vendégeket, tartsatok velünk a jövőben is!

A Bubbles csapata

 

 

 

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!