fbpx

Miért választottuk a Christeyns mosószert?

Reméljük, hogy már sokan megtapasztaltátok a Bubbles gépek hatékonyságát. Az ehhez vezető út viszont korántsem volt olyan gyors és egyszerű, mint gondolnánk. A mosószer tekintetében is olyan gyártóval szerettünk volna együttműködni már a kezdetektől, akinek a terméke majd hosszú évekig minőségromlás nélkül használható, és nem utolsó sorban folyamatosan fejleszthető igazodva a modern technika új vívmányaihoz. Azt már mindenki tudja, hogy az öblítőt és mosószert automatikusan adagolják a gépek, azonban szeretnénk nektek azt is bemutatni, hogy miért is lesznek makulátlanul tiszták és igazi Bubbles illatúak a textilek.

A Bubbles a legjobb minőségű, nagy múltú, Christeyns vegyszert használja minden mosáshoz. A belga vállalat 4 kutatóközponttal, folyamatos kutatás-fejlesztési beruházásokkal és nagy tapasztalattal rendelkező higiéniai szakemberekből álló csapattal dolgozik. Az utóbbiak fényében nem is volt kétség, hogy erre esik a választás, hiszen célunk, hogy mindig elégedetten távozzatok tőlünk, teljesen foltmentesen!

A vállalat által gyártott mosószer hatékonysága a 6 komponensben rejlik, melyek segítik a ruhák minőségének megőrzését, miközben teljesen eltávolítják a szennyeződéseket. A komponensek között a mosószer és az öblítőszer mellett megtalálható a lugosító adalék, zsíroldó, fertőtlenítő és semlegesítő adalék is. Semmi pánik, nem a konyhai zsíroldóra kell gondolni, a ruhákat kíméletesen tisztítja! Mindemellett a mosószer környezetbarát, különböző programokhoz és ruhamennyiségekhez optimalizálva adagol.

A sokak által kedvelt Bubbles illat pedig teljesen egyedi, ezt csak a Bubbles mosodákban éritek el! Rengeteg illatfelhőben megmártóztunk, mire megtaláltuk nektek az igazit, ami felejthetetlen, kíméletes a ruhákhoz és nem utolsó sorban a mikrokapszulás felépítésnek köszönhetően szuper tartós is!

Látogassatok el hozzánk a hét bármely napján!

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!