Megújult a Bubbles Mosoda Android alkalmazás

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
bubbles_googleplay

Új Bubbles Android applikáció a Google Play Store-ban!

Új fejlesztésünknek köszönhetően a Google Play áruházban elérhető Android operációs rendszerre fejlesztett Bubbles applikációnk új felületet kapott, ezért a korábban letöltött verzió támogatottsága nemsokára megszűnik.

Az új applikáció a mai naptól (2022.11.11.) letölthető az áruházból. 
A régi verziót fekete-fehér logó jelzi piros áthúzással, amit érdemes törölnötök, hogy az újonnan letöltendő app megfelelően működjön. 

A korábbi regisztrációd továbbra is aktív, ehhez semmi mást nem kell tenned, mint bejelentkezni az adataiddal a megújult felületen. 

Az iOS applikációval rendelkező felhasználók esetén az alkalmazás frissítése automatikus, ha ez nem történik meg, akkor manuális frissítés javasolt.

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! Ezúton értesítünk benneteket, hogy 2022.11.22-én a tatai üzletünk előreláthatólag 8:00-15:30 között áramszünet miatt zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!