7+1 dolog, amit biztosan nem tudtál a Bubblesről

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Gyors, újszerű és költséghatékony – ezeket már biztosan tudod a Bubbles önkiszolgáló mosodák szolgáltatásairól, de íme néhány érdekes tény, ami meglepő lehet!

  1. A magyar tulajdonú vállalkozás 2011-ben nyitotta meg az ország első non-stop önkiszolgáló mosodáját. A Bubbles a külföldön igen elterjedt mosodai szolgáltatást olyan szintre emelte, amely a világon egyedülállónak mondható. A mára országos lefedettséggel rendelkező, piacvezetővé fejlődött cég hazánkban 46 üzlettel van jelen, augusztusban pedig megkezdte nemzetközi terjeszkedését is. 
  2. A Bubbles Magyarország többségi tulajdonosa a Wallis csoport, melynek az érdekeltségébe tartozik többek között a WING, Sixt Magyarország, a Wallis Autó csoport és a Praktiker Kft. A cég a szigorú értékrend és a magas színvonal mellett kiemelt figyelmet fordít a partnerségre, a sikeres együttműködésre. 
  3. A Bubbles International Zrt. Közép és Kelet Európa egyik legnagyobb önkiszolgáló mosodahálózata. 
  4. A Bubblesnél az elsődleges higiéniai szempontok miatt a mosógépdob minden egyes mosás alkalmával fertőtlenítve van. 
  5. A Bubbles gépekbe a belga Christeyns márkájú vegyszerek kerülnek, amit a rendszer a ruha mennyiségének és a program típusának megfelelően adagol.
  6. A mosásokhoz adagolt vegyszer hat alapvető komponensből áll, így a folyékony mosószer és öblítő mellett lúgosító adalék, zsíroldó, fertőtlenítő és semlegesítő adalék is kerül a gépekbe.
  7.  Az 1930-as években nyílt meg első modern mosodai automata Fort Worth-ben (Texas, USA), amelyet akkoriban „Wash-a-teria” néven ismertek.

+1. Az első mosógépet Jacob Christian Schäffer német evangélikus lelkész készítette el 1767-ben. Ez a 19-20. században sokat könnyített és gyorsított a háztartási munkán. 

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Tisztelt ügyfeleink! A tatai üzletünkben gépbővítést tervezünk, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. A gépbővítéshez kapcsolódó munkálatok idejére, február 9-én 10-16 között üzletünk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!